község honlapja
múlt  

jelen  

hírek  

menü  Fehérvár Rallye 2003 - EB futam Velegen

www.fehervarrallye.hu
2003.05.23-án pénteken indult útjára az International Fehérvár Rallye EURÓPA BAJNOKI futama a község belterületét is érintve a már ismert Bakonycsernye - Nagyveleg összekötő út - Petőfi s. utca - Móri utca - Tímárpuszta bekötőig tartó szakaszon. 

A nagyvelegi versenyszakasz két futamának tervezett ideje: május 23 (péntek) 20 óra 30-tól 23 óra 45 percig volt. Kisebb csúszások, és Janikáék Kincsesbányai balesete miatt végülis fél egykor fejeződőtt be az 5-ik gyorsasági szakasz, és ezzel a pénteki versenynap is. 

Sok vidéki látogatott ki a faluba, a videósok és fotósok főleg a buszfordulóban voltak, de vannak a pályának másutt is szép kanyarjai és gyorsasági szakaszai, ahol sokan figyelték a vesenyt és jó hangulatban szurkoltak a kedvenceknek.

Mór-Nagyveleg-Bakonycsernye közötti útszakaszokat lezárták a járműforgalom elől 19 órától a verseny végéig, de mivel Surról, Akáról, Csernyéről földutakon is elérhető a falu, sokan érkeztek még a rajt előtti utolsó pillanatokban, sőt verseny közben is. A kirendelt mentősöknek és rendőröknek szerencsére nálunk idén sem akadt más dolguk, mint hogy a versenyt figyeljék. 
vendégkönyv  
 
e-mail: